Tags

, , ,

Post voor mams en kim

Post voor mijn mams en Kim

Hoewel ik niet aan goede voornemens doe wist ik wel heel zeker dat ik in 2017 veel meer en vaker post wil maken en versturen dan ik in 2016 deed. Ik begon dan ook het jaar met gezellig post maken en besloot alles op de foto te zetten. Het idee is om jullie elke maand mijn uitgaande post te kunnen laten zien! Het grotendeel in een verzamel-logje en sommige kaartjes apart in een logje omdat het een specifiek thema of aparte techniek is. Kijk je gezellig mee?

Post voor Joke en Rachel

post voor Joke en Rachel

Post voor Joke en Rachel

De eerste jarige van het jaar is Joke en meestal ben ik door de feestdagen te laat met mijn kaartje maar dit jaar was ik eens op tijd! Ik koos een mooi vogelkaartje want naast dat we beide dol zijn op vogels is Joke haar naam op Instagram is Mussepost. Lupa kreeg een feestmutsje op, wat mooie stickers ‘en een lekker theetje er bij en je hebt een leuke verjaardagspost.

Verjaardagspost voor Joke

Verjaardagspost voor Joke

Van Rachel kreeg ik eind 2016 nog een lief kaartje met daarbij mooie persoonlijke postzegels waarmee ze mij inspireerde om ze zelf van Krimpen cijferpostzegels te laten drukken. Omdat Rachel persoonlijke postzegels spaart wilde ik er haar natuurlijk ook eentje sturen. Verder gebruikte ik een kaartje met daarop een postzegel-sparend jochie en stuurde wat toepasselijke brievenbusstickers mee.

Postzegelpost voor Rachel

Postzegelpost voor Rachel

 

Post voor familie en Sierou

post in de brievenbus

Net voor 5 uur nog post op de bus gooien

Omdat ik dit jaar geen kerstkaartjes verstuurde besloot ik mijn opa en zijn vrouw toch nog even een winters kaartje te sturen met de beste wensen voor het nieuwe jaar. Door hoekjes in een dubbele kraftkaart te snijden maak ik van de ansichtkaart een dubbele kaart.

Winters kaartje

Winters kaartje

Ook Sierou is in januari jarig en voor haar had ik net even wat meer tijd om te knutselen aan een verjaardagskaartje. Ik besloot dan ook voor een passe-partout kaart te gaan! Met tulpen uit een oud natuurboek, een postzegel met posttafereel en met letters uit een oud spelletje maakte ik voor haar een vrolijke verjaardagskaart.

Kaart voor Sierou

Verjaardagskaart voor Sierou

Detail van de leuke postzegel

Detail van de leuke postzegel

 

Vorige week stuurde ik ook nog twee kaartjes gemaakt met de schrijven met penseel techniek maar die bewaar ik even voor een apart logje!

Liefs, Ruchama