Tags

, , , , , , , , , , ,

'Let's talk', dubbel bedrukt inpakpapier met goudkleurige tekstwolkjes van Vlinders in je buik. Als je een uiteinde van het papier twee keer omvouwt, ontstaat er een soort band en kan je beide kanten op een pakje zien. Op deze foto zie je hoe ik het cadeaupapier heb gecombineerd met een plaatje uit een Verkade verzamelalbum. Het servet komt van HEMA.

Het goud/roze cadeaupapier dat je op de foto hierboven ziet, geeft me dat kringloopschattengevoel. Het heeft de sfeer van spulletjes die ik zo graag in kringloopwinkels vind. Denk aan oude blikken, servies met gouden randjes en sigarenbandjes; heerlijk zoet en kitsch! Het inspireerde me om oude en nieuw papiertjes met gouden accenten samen te brengen. In dit blog laat ik zien wat daaruit ontstond én vind je een leuke kortingscode voor papieren moois van Vlinders in je buik. Kijk je mee?

Let’s talk: papier met tekstwolkjes

'Let's talk', dubbel bedrukt inpakpapier met goudkleurige tekstwolkjes van Vlinders in je buik. Als je een uiteinde van het papier twee keer omvouwt, ontstaat er een soort band en kan je beide kanten op een pakje zien. Op deze foto zie je hoe ik het cadeaupapier heb gecombineerd met een plaatje uit een Verkade verzamelalbum. Het servet komt van HEMA.

Dit cadeaupapier is aan twee kanten bedrukt. De ene kant is roze met goudkleurige tekstwolkjes, de andere kant is roze met cozy cubes.
Als je een uiteinde van het papier twee keer omvouwt, ontstaat er een band en kan je beide kanten zien. Ik combineerde het papier met een plaatje uit een Verkade verzamelalbum en een sticker met de tekst ’thinking of you’. Het witte servet met gouden stippen en de roze confetti vond ik bij HEMA.

'Let's talk', dubbel bedrukt inpakpapier met goudkleurige tekstwolkjes van Vlinders in je buik. Als je een uiteinde van het papier twee keer omvouwt, ontstaat er een soort band en kan je beide kanten op een pakje zien. Op deze foto zie je hoe ik het cadeaupapier heb gecombineerd met een plaatje uit een Verkade verzamelalbum. Het servet komt van HEMA.

Voor het pakje met de tijger heb ik het papier zo gevouwen dat er een roze band met goudkleurige tekstwolkjes ontstaat. Voor het pakje met de zwaan heb ik het andersom gedaan. Daar heeft het pakje een band met cozy cubes, waar Vlinders in je buik ook bijpassend vloeipapier van heeft.

'Let's talk', dubbel bedrukt inpakpapier met goudkleurige tekstwolkjes van Vlinders in je buik. Als je een uiteinde van het papier twee keer omvouwt, ontstaat er een soort band en kan je beide kanten op een pakje zien. Op deze foto zie je hoe ik het cadeaupapier heb gecombineerd met oude en kitscherige versiersels: een goudkleurige knoop uit mijn oma's knopendoos, een oude familiefoto en een sigarenbandje.

Omdat dit papier me aan kitscherige kringloopschatten doet denken, zocht ik er oude en goudkleurige versiersels bij. Het toeval wil dat mijn schoonmoeder ons diezelfde week een blik vol oude familiefoto’s gaf. Precies de sfeer die ik zocht! Met de mooiste exemplaren ging ik naar Kantoorvakhandel Drukkerij Höfte. Daar heeft iemand kopieën voor mij gemaakt. Op het grote pakje op de foto hierboven zie je een van die kopieën. Met behulp van een grote cirkelpons heb ik er een cirkel van gemaakt die ik met een splitpen aan goudkleurig lint heb bevestigd. De ronde bovenkant van de splitpen lijkt een beetje op een knoop en staat er prachtig bij, vind je niet?

'Let's talk', dubbel bedrukt inpakpapier met goudkleurige tekstwolkjes van Vlinders in je buik. Als je een uiteinde van het papier twee keer omvouwt, ontstaat er een soort band en kan je beide kanten op een pakje zien. Op deze foto zie je hoe ik het cadeaupapier heb gecombineerd met een oud sigarenbandje.

Om het kleinste pakje plakte ik een sigarenbandje.

'Let's talk', dubbel bedrukt inpakpapier met goudkleurige tekstwolkjes van Vlinders in je buik. Als je een uiteinde van het papier twee keer omvouwt, ontstaat er een soort band en kan je beide kanten op een pakje zien. Op deze foto zie je hoe ik het cadeaupapier heb gecombineerd met een goudkleurige knoop uit mijn oma's knopendoos en een speelkaart. Het servet komt van HEMA.

Een ander klein pakje versierde ik met een knoop uit mijn oma’s knopendoos en goudkleurig touw. Achter de knoop schoof ik een kleine speelkaart.

'Let's talk', dubbel bedrukt inpakpapier met goudkleurige tekstwolkjes van Vlinders in je buik. Als je een uiteinde van het papier twee keer omvouwt, ontstaat er een soort band en kan je beide kanten op een pakje zien. Op deze foto zie je hoe ik het cadeaupapier heb gecombineerd met oude en goudkleurige versiersels. Het servet komt van HEMA.

Met kleine reepjes cadeaupapier maak ik een pakje in een ander papiertje toch bijpassend. Op de foto hierboven zie je dat ik het linker pakje in goud vloeipapier heb gepakt en slechts een reststukje cadeaupapier heb gebruikt.

'Let's talk', dubbel bedrukt inpakpapier met goudkleurige tekstwolkjes van Vlinders in je buik. Als je een uiteinde van het papier twee keer omvouwt, ontstaat er een soort band en kan je beide kanten op een pakje zien. Op deze foto zie je hoe ik het cadeaupapier heb gecombineerd met een plaatje van een sigarenkistje. De rolletjes tape zijn een setje van Tim Holtz en komen van MeerLeuks.nl

Wist je dat er zelfs sigarenbandjes tape bestaat? De rolletjes tape die je op de foto hierboven ziet, komen uit een set van Tim Holtz die ‘Humidor’ heet.

Streepjes en cozy cubes

Cadeaupapier 'Open Spaces' van Vlinders in je buik. Als je een uiteinde van het papier twee keer omvouwt, ontstaat er een soort band en kan je beide kanten op een pakje zien. Op deze foto zie je hoe ik het cadeaupapier heb gecombineerd met een kopie van een oude familiefoto.

Dat het mooie papiertje op de foto hierboven niet alleen één van mijn favorieten is, blijkt: dit cadeaupapier is nu al uitverkocht! Corina van Vlinders in je buik verwacht wel dat het nog terugkomt in haar webwinkel. Zodra het weer op voorraad is, zal ik een linkje toevoegen aan dit blogje. Wel is er nu een andere kleurencombinatie verkrijgbaar met zwarte streepjes en de roze ‘cozy cubes’. Ook heel mooi!

Cadeaupapier 'Open Spaces' van Vlinders in je buik. Als je een uiteinde van het papier twee keer omvouwt, ontstaat er een soort band en kan je beide kanten op een pakje zien. Op deze foto zie je hoe ik het cadeaupapier heb gecombineerd met een zwart/witte sticker met de tekst 'packed with love'.
Van het mooie cadeaupapier met de goudkleurige streepjes zijn ook cadeauzakjes. Op deze foto zie je het kleinste zakje met een oud sigarenbandje als sluitzegel.

Van het mooie papier met de goudkleurige streepjes zijn ook cadeauzakjes. Op de foto hierboven zie je de kleinste zakjes.

Van het mooie cadeaupapier met de goudkleurige streepjes zijn ook cadeauzakjes. Op deze foto zie je de kleinste zakjes in twee varianten en met een oud sigarenbandje als sluitzegel.

Er zijn verschillende varianten: bij het ene zakje zitten bijvoorbeeld de goudkleurige streepjes aan de buitenkant, bij het andere zakje de zwart/witte cozy cubes. Op de foto hierboven zie je dat ik de binnenkant van een blikje met bijpassend vloeipapier heb bekleed. In de deksel van het blikje zie je ook één van de oude familiefoto’s. Ik heb de foto’s niet op fotopapier laten drukken, zodat ik details met kleurpotloden kon inkleuren.

Van het mooie cadeaupapier met de goudkleurige streepjes zijn ook cadeauzakjes. Op deze foto zie je de kleinste zakjes in twee varianten samen met het mooie cadeaupapier. Beide met een oud sigarenbandje als sluitzegel.
Drie verschillende varianten van de kleine cadeauzakjes gecombineerd met oude sigarenbandjes als sluitzegel. De zakjes zijn verkrijgbaar bij Vlinders in je buik.

Ik combineer deze kleine zakjes ook graag met een sigarenbandje dat ik als sluitsticker gebruik.

Grote ronde stickers en sigarenbandjes

Mooie grote, ronde stickers met oude sigarenbandjes. De stickers zijn verkrijgbaar bij Vlinders in je buik.

De stickers die je op de foto hierboven onder de sigarenbandjes ziet, zijn iets groter dan de meeste andere ronde stickers. Ze zijn 50 milimeter groot en daarmee perfect om dubbelzijdig bedrukte cadeauzakjes te sluiten. Als je deze stickers bij Vlinders in je buik bestelt, koop je ze per zes en heb je zes verschillende kleuren.

Inpakpapier, vloeipapier en grote ronde sticker van Vlinders in je buik met een oud sigarenbandje.

Ik gebruik de stickers graag in combinatie met een sigarenbandje, zoals je op de foto hierboven ziet. Het prachtige sigarenbandje valt zo nog meer op.

Girl power!

Klein cadeauzakje, vloeipapier en sticker met de tekst 'girlpower' van Vlinders in je buik. Op de foto zie je dat ik een kopie van een oude familiefoto heb gebruikt ter versiering.

De sticker met de tekst ‘girlpower’ vind ik prachtig in combinatie met oude foto’s van vrouwen uit onze familielijn. Op het pakje hierboven heb ik de tekststicker gecombineerd met een andere sticker. Bij Vlinders in je buik vind je verschillende effen stickers, ook goudkleurige die prachtig op kitscherige pakjes staan. Bijvoorbeeld kleine goudkleurige hartjes.

Twee verschillende soorten vloeipapier en roze sticker met de tekst 'girlpower van Vlinders in je buik, gecombineerd met een kopie van een oude familiefoto.

De girlpower-sticker is er ook in het roze met glimmende, bronzen letters.

Brievenbuspakjes

Lege verpakkingen tover je om tot luxe verzenddoosjes met  een mooi papiertje en stickers van Vlinders in je buik.

Dit papier is gemaakt van 80 grams FSC cadeaupapier en is dus lekker stevig. Ik gebruik het graag om lege verpakkingen om te toveren tot mooie pakketdoosjes. Extra feestelijk met zo’n vaantjes cadeausticker in de linker bovenhoek. Ik gebruik deze stickers ook graag als sluitsticker op verzenddoosjes die mooi zijn van zichzelf en geen jasje van cadeaupapier nodig hebben. De stickers die je op de twee linker pakjes ziet, zijn er ook met de teksten: ‘lucky you!’, ‘for you!’ en ‘open me’. Als je de stickers bij Vlinders in je buik bestelt, koop je ze per tien en heb je vijf verschillende teksten, van iedere tekst twee.

Lege verpakkingen tover je om tot luxe verzenddoosjes met  een mooi papiertje en stickers van Vlinders in je buik.

Deze stijlvolle zwarte/witte stickers met tekst plak ik ook graag op pakjes en enveloppen. Bij Vlinders in je buik vind je een heleboel verschillende teksten onder het kopje ‘stickers met tekst’. Hoe bijzonder is de sticker met de tekst ‘een knuffel in envelop’ nu? Die is er trouwens ook in de variant ‘een knuffel in een papiertje’.

Lege verpakkingen tover je om tot luxe verzenddoosjes met  een mooi papiertje en stickers van Vlinders in je buik.

Ik heb het cadeaupapier zo gevouwen dat er een band aan de zijkant van het doosje komt en ook hier beide kanten van het papier zichtbaar zijn.

En heb ik een sigarenbandje als sluitzegel gebruikt, zoals je dat ook bij sigarenkistjes ziet.

Lege verpakkingen tover je om tot luxe verzenddoosjes met  een mooi papiertje en stickers van Vlinders in je buik.

Deze mooie, grote label sticker met de tekst ‘brievenbuspost’ is 135 millimeter en 35 millimeter breed.

Lege verpakkingen tover je om tot luxe verzenddoosjes met  een mooi papiertje en stickers van Vlinders in je buik.

Vlinders in je buik heeft verschillende tekststickers om je cadeautjes mee te versieren, maar er is ook aan poststukken gedacht. Op de foto hierboven zie je de grote labelsticker met de tekst ‘brievenbuspost’ en een andere sticker met de tekst ‘hier openen’. Maar er is bijvoorbeeld ook een sticker speciaal voor je kerstpost, een met de tekst ‘een kus door je brievenbus’ en een met de tekst ‘de leukste post komt door de brievenbus’. Daarmee maak je van ieder pakje, cadeautje of poststuk heel eenvoudig iets persoonlijks.

Kortingscode

Cadeaupapier, sticker en kaartje met de tekst 'Valt er zomaar een lief kaartje in je brievenbus!' Alle producten bestelde ik bij Vlinders in je buik.

Kriebelt het om aan de slag te gaan met oude en nieuwe papiertjes? Bij ‘Om te printen‘ vind je een nieuwe printable. Daarop deel ik een paar van mijn kringloopschatten, zodat jij ze ook kunt gebruiken voor je poststukken en pakjes. En al het moois van Vlinders in je buik bestel je nu met korting! Met de code ‘postfabriek15’ krijg je tot en met zondag 11 oktober 15% korting op je bestelling.

Heel veel inpakplezier!

Liefs,

Nienke